TRANS MIQUEL BENAVENT

Contacti'ns

Tel. 93 770 42 63
Email. info@transmb.com

TRANSPORT FRIGORÍFIC

A Trans Miquel Benavent som especialistes en el transport frigorífic, un servei que requereix més especialització i que per aquest motiu cuidem al detall com i en quines condicions es realitza. Les nostres instal·lacions permeten realitzar un servei en òptimes condicions.

Els equips dels vehicles totalment isotèrmics, refrigerats i dotats per al transport en fred, refrigerat (amb revisions tècniques periòdiques), garanteixen uns nivells de qualitat i autoexigència perquè la mercaderia arribi a la destinació en el mateix estat en el qual va ser rebuda. Per a nosaltres és imprescindible mantenir la cadena de fred dels aliments.

La nostra extensa flota amb vehicles de totes les capacitats i característiques, ens posiciona com una empresa capdavantera al mercat.

Cada transport requereix tractament específic pel qual aportem solucions a mida, adequant el servei a les necessitats dels nostres clients, flexibilitzant els lliuraments per oferir una qualitat òptima.

El propòsit fonamental és la satisfacció dels nostres clients. Les expectatives i requeriments són entesos per part de la nostra estructura i aplicada la corresponent estratègia logística. És per això que en el nostre compromís de millora contínua i de facilitar un servei d’excel·lència, assegurem un transport eficaç i segur.

Tot complementat amb una àmplia gamma de serveis destinats a cobrir les necessitats de transport per carretera dels nostres clients.

Des de la nostra seu central a Barcelona, Abrera, pot consultar tot tipus de solucions de transport i logística per carretera i el magatzematge de la seva mercaderia.

Si el que està cercant és una empresa que li doni un servei d’alta qualitat per realitzar un transport frigorífic per carretera dins del territori nacional, posi’s en contacte amb nosaltres, o truqui al nostre telèfon 937704263 i li atendrem personalment