TRANS MIQUEL BENAVENT

Contacti'ns

Tel. 93 770 42 63
Email. info@transmb.com

TRANSPORT DE MERCADERIES

A Trans Miquel Benavent tenim una llarga experiència i som especialistes en el transport de mercaderies per carretera, de qualsevol tipus i grandària. A més també oferim el servei de magatzematge (enllaç magatzematge) dels seus productes. Les nostres instal·lacions permeten realitzar un servei en òptimes condicions.

Cada transport requereix tractament específic pel qual aportem solucions a mesura, adequant el servei a les necessitats dels nostres clients, flexibilitzant els lliuraments per oferir una qualitat òptima.

La nostra extensa flota amb vehicles de totes les capacitats i característiques, ens posiciona com una empresa capdavantera al mercat.

El propòsit fonamental és la satisfacció dels nostres clients. Les expectatives i requeriments són entesos per part de la nostra estructura i aplicada la corresponent estratègia logística.

És per això que en el nostre compromís de millora contínua i de facilitar un servei d’excel·lència, assegurem un transport eficaç i segur.

Tot complementat amb una àmplia gamma de serveis destinats a cobrir les necessitats de transport per carretera dels nostres clients.

Des de la nostra seu central a Barcelona, Abrera, pot consultar tot tipus de solucions de transport i logística per carretera i el magatzematge de la seva mercaderia.

Si el que està cercant és una empresa que li doni un servei d’alta qualitat per realitzar un transport de mercaderies per carretera dins del territori nacional, posi’s en contacte amb nosaltres, o truqui al nostre telèfon 937704263 i li atendrem personalment.