TRANS MIQUEL BENAVENT

Contacti'ns

Tel. 93 770 42 63
Email. info@transmb.com

MAGATZEMATGE DE MERCADERIES

A Trans Miquel Benavent tenim una llarga experiència i som especialistes en el magatzematge de qualsevol tipus i grandària de mercaderia. Complementat amb una àmplia gamma de serveis destinats a cobrir les necessitats de transport per carretera.

Cada mercaderia requereix per al seu emmagatzematge un tractament específic i és clau en tot el procés integral de transport pel qual aportem solucions a mida, adequant el servei a les necessitats logístiques.

Oferim la possibilitat de mantenir el seu estoc en les nostres instal·lacions de màxima seguretat realitzant també la recepció de la mercaderia i la seva posterior distribució. També oferim servei davant la falta d’espai en les empreses dels nostres clients.

El nostre propòsit fonamental és la satisfacció dels nostres clients. Les expectatives i requeriments són entesos per part de la nostra estructura i aplicada la corresponent estratègia logística d’emmagatzematge. És per això que en el nostre compromís de millora contínua i de facilitar un servei d’excel·lència, assegurem un magatzematge segur.

Des de la nostra seu central a Barcelona, Abrera, pot consultar tot tipus de solucions de magatzematge de la seva mercaderia.

Si el que està cercant és una empresa que li doni un servei d’alta qualitat per emmagatzemar el seu producte o mercaderia, posi’s en contacte amb nosaltres, o truqui al nostre telèfon 937704263 i li atendrem personalment.