TRANS MIQUEL BENAVENT

Contacti'ns

Tel. 93 770 42 63
Email. info@transmb.com

QUI SOM

Som una empresa fundada l’any 1974 dedicada al transport de mercaderies per carretera. A Trans Miquel Benavent tenim una llarga experiència en el sector de les agències de transport i oferim un servei de qualitat. Les nostres instal·lacions permeten realitzar un servei en òptimes condicions.

La filosofia de treball de la nostra empresa es basa a posar a la disposició dels clients una perfecta conjunció de qualitat i servei que ens ha permès cobrir amb èxit línies regulars de tràfic per carretera, amb una màxima eficàcia quant a puntualitat.

Des de la nostra seu central situada a Barcelona, Abrera, prestem una àmplia gamma de serveis a tot tipus d’empreses, especialment les que necessiten el transport frigorífic i de mercaderies, donant cobertura a tot el territori nacional.

 

A més oferim el servei de magatzematge dels productes dels nostres clients.

La nostra extensa flota amb vehicles de totes les capacitats i característiques, ens posiciona com una empresa capdavantera al mercat.

Trans Miquel Benavent sap adaptar-se als nous temps i incorpora constantment a la seva estructura aquelles novetats tecnològiques que milloren tant la seva organització interna com el nivell de servei ofert als seus clients.

Si el que està cercant és una empresa de transports per carretera, posi’s en contacte amb nosaltres, o truqui al nostre telèfon 937704263  i li atendrem personalment.